Prijzen

Deelnemers vragen ons soms: “Kunnen we er ook iets mee winnen?” En ja hoor, dat kan. Dankzij onze sponsors hebben we 3 winnaars per thema. Voor diegene die goed kunnen tellen: er zijn 4 thema’s en 3 winnaars per thema, dit betekent dat er 12 gelukkigen in de prijzen vallen.

Om te voorkomen dat jullie na zo’n vermoeiende dag nog met een prijs moeten rondlopen, is de prijsuitreiking niet dezelfde dag. Ok, we moeten toegeven dat het ook komt doordat we de beoordeling aan een onafhankelijke jury over laten. Deze jury is op het event niet aanwezig en wenst dan ook anoniem te blijven. De winnaars zullen een e-mail krijgen waarin ze tijdig op de hoogte gebracht worden.

Onze sponsors

Ik hoor het je al vragen. Wie zijn die wilde weldoeners die zorgen dat wij nog een prijsje kunnen scoren. Op dit ogenblik zijn het allemaal mensen waar we een speciale band mee hebben en waar we dus even hard achter staan als zij zelf achter onze vereniging staan. Zij zijn het die ervoor zorgen dat we elk jaar kunnen groeien. Grote of kleinere sponsors, het maakt niet uit. Ze zijn even belangrijk en we vermelden ze dan ook graag even met naam, logo en link …

Bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Synergy @ Work

Staatsbaan 145A
3460 Bekkevoort

https://www.synergyatwork.be/

Mediapunt Leeman

Leuvensesteenweg 223
3390 Tielt-Winge

https://mediapuntleeman.be/nl

WebOrigin

Th. De Beckerstraat 24 bus 5
3200 Aarschot

https://www.weborigin.be/